avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... COR - Specialist marketing
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

COR - Specialist marketing

Buna ziua,
De curand, m-am angajat la o firma si am avut dificultati in alegerea unei functii. Mentionez ca am studii economice superioare, specializare alta decat marketing, dar postul pe care il ocup acum, presupune promovare pe internet. As dori sa stiu daca ma pot incadra in functia de Specialist marketing - 243103 - fara sa am cursuri speciale in marketing, doar cursurile facute in timpul facultatii, la ISE. Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:09, 2 Aprilie 2013
Puteti folosi codul 243104 - Manager de produs
Multumesc pentru sfat!
Exista vreo lege care reglementeaza acest domeniu?
Codurile COR le gasiti in Clasificarea Ocupatiilor din Romania ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salutare. urmează sa angajez prima persoana in firma și am ... Dragus Dragus Salutare. Urmează sa angajez prima persoana in firma și am o mare nelămurire referitoare la codurile COR. Postul fiind de specialist marketing am ales ... (vezi toată discuția)
Functii cu studii medii si superioare piticul piticul sunt incadrata pe un post de referent/inspector resurse umane 342304 cu studii medii. am absolvit studiile superioare in domeniu cu diploma de licenta .As vrea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! va rog sa ma ajutati cu urmatoarea intrebare. poate ... ElenaEve ElenaEve Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea intrebare. Poate fi incadrat pe cod COR 243105 - Specialist Marketing Online sau cod COR 243103 - Specialist ... (vezi toată discuția)