avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salutare. Urmează sa angajez prima persoana in firma ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salutare. Urmează sa angajez prima persoana in firma și am ...

Salutare.

Urmează sa angajez prima persoana in firma și am o mare nelămurire referitoare la codurile COR. Postul fiind de specialist marketing am ales codul cor 243103 care necesita studii superioare.
Nelamurirea mea ar fi dacă sunt necesare studii superioare in domeniul marketing sau nu contează profilul ?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:54, 9 August 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
COR nu face distinctie cu privire la specializarea studiilor superioare , insa, in opinia mea, consider ca ar trebui sa aiba studii in domeniu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajarea pe un post care necesita studii superioare a unei persoane cu studii medii gabi6611 gabi6611 O persoana cu studii medii poate fi angajata pe un post pentru care sunt necesare studii superioare? Pentru activitatea de specialist marketing , cod COR ... (vezi toată discuția)
Cor - specialist marketing obsidian107 obsidian107 Buna ziua, De curand, m-am angajat la o firma si am avut dificultati in alegerea unei functii. Mentionez ca am studii economice superioare, specializare alta ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! stimat domn/stimata doamna, am si eu o dilema: sunt ... Bogdan I. Bogdan I. Buna ziua! Stimat domn/Stimata doamna, Am si eu o dilema: Sunt Coordonator SSM, Specialist SSM ca urmare a cursurilor absolvite si de asemenea am studii ... (vezi toată discuția)