avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... angajatorul refuza sa-mi dea ADEVERINTE
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

angajatorul refuza sa-mi dea ADEVERINTE

Firma la care am lucrat s-a desfiintat ,am luat de la somaj concediul prenatal si postnatal acum trebuie sa-mi pregatesc actele pentru CCC ,am luat legatura cu contabilul si acesta refuza sa-mi elibereze adeverinta si fisa fiscala pe motiv ca firma nu mai exista ,este radiata.Ce ar trebui sa fac,sa merg la ITM?
Cel mai recent răspuns: lukacs , utilizator 13:15, 2 Aprilie 2013
da, daca firma este radiata nu mai poate sa elibereze acte, dar la ITM au informatiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme firma acte indemnizatie marcu10 marcu10 daca in anul 2011 am lucrat pe o firma care in septembrie a fost vanduta si peste 3 luni radiata de noul patron iar eu in sept mi am facut transfer pe alta ... (vezi toată discuția)
De unde imi fac rost de actele pentru somaj daca firma s-a inchis in timp ce eu eram in concediu de maternitate? ioanamariab ioanamariab Buna ziua Sunt din jud Mures, am lucrat la o firma 3 ani, in iunie 2012 am intrat in concediu de maternitate. Firma la care am lucrat a intrat in insolventa ... (vezi toată discuția)
Somaj din prenatal maridana1986 maridana1986 sunt in concediu prenatal pana pe 10 feb anul curent.am vorbit cu contabila si societatea urmeaza sa se inchida,nu se mai fac angajari...deci am dreptul la ... (vezi toată discuția)