avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... recuperare bani pe chirie
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

recuperare bani pe chirie

Buna ziua.acum o luna de zile am fost la cineva in chirie.dupa 2 zile am ales sa plec.problema este ca deja am platit chiria pe luna respectiva.i-am spus proprietarului ca nu mai pot sta si sa-mi returneze banii.o parte macar.si acum nu mai imi pot recupera banii.nu am avut timp sa facem contract de inchiriere.ce as putea sa fac ca sa imi pot recupera banii.am copie dupa buletinul proprietarului si o inregistrare audio cand i-am dat banii.
Cel mai recent răspuns: dorinpetcu84 , utilizator 16:09, 2 Aprilie 2013
Adresati-i o notificare prin care il puneti in intarziere cu privire la restituirea sumei specificand ca in caz de neconformare urmeaza sa il chemati in judecata
Va aflati intr-o situatie delicata deoarece nu puteti face dovada existentei contractului de locatiune care eventual sa cuprinda obiect,termene,conditii reziliere si nici dovada avansarii sumelor afarente chirie
Initial incercati solutionarea amiabila,ulterior va ramane la indemana actiune in instanta
am o inregistrare in care se aude ca are sa-mi dea bani.as putea sa il declar la administratia finantelor pentru evaziune fiscala?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract chirie/reziliere catalin1011 catalin1011 buna ziua. ma adresez dvs cu deosebit respect in speranta ca voi gasi un raspuns la problema mea. Sunt angajat la stat,si beneficiez de compensatie de ... (vezi toată discuția)
Proprietarii imi retin garantia pentru a plati internetul timp de 1 an popana1977 popana1977 Va solicit sprijinul in urmatoarea situatie: M-am mutat cu chirie intr-un apartament in care am stat 2 saptamani si apoi am renuntat. Proprietarul a ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract inchiriere pionieru2002 pionieru2002 am semnat in data de 24.09.2009 un contract de inchiriere pe 1 an, urmand sa ma mut din data de 30.09.2009.am semnat contractul la ora 21.00, asa ca nu am ... (vezi toată discuția)