avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2221 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Să schimbăm împreună legea Contract chirie/reziliere
Discuție deschisă în Să schimbăm împreună legea

Contract chirie/reziliere

buna ziua. ma adresez dvs cu deosebit respect in speranta ca voi gasi un raspuns la problema mea. Sunt angajat la stat,si beneficiez de compensatie de chirie,in baza unui contract de inchiriere inregistrat la fisc. Acest contract genereaza un impozit,suportat(teoretic) de catre proprietar. Proprietarul a reziliat acest contract,la fisc,eu nestiind acest lucru,si am beneficiat in continuare 2 ani de compensatie de chirie de la servici. un urma controalelor efctuate s a constatat ca pruprietarul a facut evaziune,a fost amendat...impozitul a fost platit,etc.....dar cei de la servici au considerat ca,daca contractul meu a fost reziliat,eu nu am stat in chirie. eu pot face dovada ca am stat in chirie,cu o adeverinta de la asociatia de proprietari,cu martori...etc. am fost obligat sa returnez compensatia de chirie pentru perioada din momentul rezilierii pana la efectuarea controlului si depistarea rezilierii,adica aprox 2 ani. va rog sa ma ajutati,pot avea eu dreptate ca am stat in chirie deci sa nu mai returnez banii?? va multumesc
Cel mai recent răspuns: Ofelia Teodorescu , Avocat 22:38, 22 Aprilie 2014
Solicitati anularea deciziei de restituire a sumelor primite pt. chirie.
Formulati cerere de chemare in judecata pe aceste considerente si cu ajutorul dovezilor de plata a chiriei (OP, extras bancar, chitante etc...), precum si martori, aveti sansele sa castigati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract inchiriere stoicamaria stoicamaria Se poate rezilia un contract de inchiriere fara semnatura chiriasului? Se pare ca am patit-o,si asta ne-a cauzat foarte multe probleme.As fi recunoscatoare ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de închiriere spaþiu locativ în aceeasi zi în care a fost înregistrat la fisc fãrã înºtiinþarea chiriaºului GoguClaudiu GoguClaudiu Bună ziua. V-aş fi recunoscător dacă a-ţi putea face câteva referiri şi la cazul meu. În aprilie 2008 am încheiat un contract de închiriere al unei ... (vezi toată discuția)
Contract chirie marinicad2002 marinicad2002 Un prieten militar beneficiaza de compensatie pt chirie in baza unui contract de inchiriere, care se pare, fara stirea lui, la 2 luni dupa semnare, a fost ... (vezi toată discuția)