avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Încadrare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Încadrare

La trecerea de pe un post pe altul în cadrul compartimentului ,,didactic auxiliar,, ( pedagog - bibliotecar ), în aceeasi unitate trecerea se va face conform conform statului de funcţii aprobat de ISJ sau cum decide ordonatorul de credite !!!! (vechime în învăţământ 21 ani, calificativul Foarte bine)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:01, 3 Aprilie 2013
Modificarea locului de munca sau a functiei se face prin incheierea unui act aditional la c.i.m.
Corect ar fi ca trecerea de pe un post pe altul sa fie conform Statului de Functiuni, totusi sunt functii deferite, cu atributiile postului diferite si salarii diferite...
Deci conform statului de funcţii sau nu ?! ( în cei 21 de ani vechime am lucrat ca suplinitor în învăţământ, pedagog, secretar)
Parerea mea v-am spus, conform statului de functiuni.
In baza propunerii de a trece pe alt post, sunt studiile si competentele dvs., dobandite pe parcursul activitatii profesionale.
Este si normal ca noul post pe care il veti ocupa sa fie prevazut in organigrama sau statul de functii al angajatorului ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transe de vechime in invatamant ofita ofita Lucrez din 01.05.1974 si pana in prezent in invatamant ca : - pedagog (diploma bacalaureat) in perioada 01.05.1974- 01.09.1978 - 4 ani si 4 luni - mastru ... (vezi toată discuția)
Promovare didactic auxiliar - debutant mihaela.madalina mihaela.madalina În cazul personalului didactic auxiliar din învăţământul preuniversitar, respectiv bibliotecar-secretar (post format din 0,5 normă bibliotecar şi 0,5 ... (vezi toată discuția)
Legea 63/2011 Radamante Radamante In legea 63/2011( anexa.4 punctul 3) se stabileste ca secretarul șef* beneficiaza de un spor de in \\"limita maximă de 20%\\" si ca acest spor se ... (vezi toată discuția)