avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 298 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Cum se face negocierea in cazul s-au depus doar oferte ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Cum se face negocierea in cazul s-au depus doar oferte inacceptabile din punct de vedere al pretului

Cf art 110 alin 1 lita) din oug 34/06, avand o singura oferta inacceptabila depusa( pret mai mare cu 20%) as vrea sa fac negociere cu ofertantul , fara sa public anunt.
1)Cum se denumeste procedura, neg fara publicare sau cu publicare anunt? ptr ca cf. alin 2), care se refera tot la neg cu bublicare anunt, avem dreptul de a nu publica anunt daca invitam la neg . numai pe cei care au depus oferte conforme (si calificati).
2) Putem sa admitem la neg acest pret mai mare cu 20 % decat pretul estimat, presupunand ca nu vor sa scada pretul.?
3)Cat e termenul minim intre transmiterea invitatiei si data negocierii(eu am vazut undeva 3 zile dar nu stiu la ce art de lege e prevazut).
4)In documentatia descriptiva se trece pretul estimat si daca da se poate reestima avand in vedere ca pretul estimat initial a fost prea mic si nu au fost oferte acceptabile.(sau daca este obligatoriu sa se pastreze pretul estimat initial) Daca s-ar pastra pretul estimat initial am avea iar numai oferte inacceptabile dpdv al pretului.
Cel mai recent răspuns: zinates , utilizator 12:51, 4 Aprilie 2013
am raspuns, mai devreme ca initial nu se putea face cumparare directa ptr ca la noi /AC se depaseste pragul de 15000 euro la acest produs. Si fiecare subunitate face licitatie separat indiferent de valoare.
Ma interesa ce se poate face dupa ce s-a anulat procedura pe motiv ca pretul unicului ofertant este mai mare cu 20%, inacceptabil. Si este urgent. Unde scrie ca se poate face cumparare directa in acest caz?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pret neobisnuit de scazut dddimitriu dddimitriu Am castigat o licitatie - criteriul: pretul cel mai scazut - la diferenta de 43 lei (patruzecisitrei!!) fata de o alta firma. AC imi solicita raspuns si ... (vezi toată discuția)
Licitatie electronica aurora_oprescu2009 aurora_oprescu2009 Buna ziua, intentionez sa particip la o licitatie cu procedura offline cu faza finala de licitatie electronica si ma nedumeresc doua aspecte: Primul aspect, ... (vezi toată discuția)