avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce se întâmplã dacã lipsesc la termenul la care se ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce se întâmplã dacã lipsesc la termenul la care se discutã probele?

Va rog sa mi spuneti . Am depus documente la dosar - teza probatorie - probe , inscrisuri , lista cu martori care trebuiesc citai . Ce se intimpla daca la termenul pentru incuviintarea probelor nu ne prezentam .Se judeca in lipsa ? Ar trebui sa plecam urgent si nu am fi intara .
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 03:22, 6 Aprilie 2013
Daca ati solicitat judecata in lipsa, se va judeca si in absenta dvs.
In temeiul art. 223 Noul Cod de Procedura CIvila ( daca ati introdus cererea dupa 15 februarie 2013- data intrarii in vigoare a Noului Cod) puteti cere judecarea cauzei in lipsa.
Daca cererea de chemare in judecata a fost introdusa inainte de 15 februarie, se aplica dispozitiile vechiului cod/ art. 242 CPC.
este in luna a 9 a 2012. mai pot cere acum judecarea in lipsa ? suntem la a treia infatisare
Ultima modificare: Marți, 2 Aprilie 2013
lampadin2, utilizator
Puteti solicita judecarea in lipsa oricand.
ok . super .
Ultima modificare: Marți, 2 Aprilie 2013
lampadin2, utilizator
Depuneti cerere scrisa la dosar prin care solicitati judecarea in lipsa.

Alte discuții în legătură

Judecarea cauzei în lipsã potrivit ncpc credite credite Dupa noul cod de procedura civila se mai poate solicita judecarea in lipsa? Care este temeiul legal? In vechiul cod se facea conform art.242, acum? (vezi toată discuția)
Conform cãror prevederi se solicitã judecarea cauzei în lipsã? paula manta paula manta Va rog daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns - inainte de 15.02.2013 foloseam pentru judecarea in lipsa art 242 Cpc, acum ce art pot folosi dupa noul cod ... (vezi toată discuția)
Model cerere judecare in lipsa urgent! stanceni stanceni buna ziua va rog sa ma ajutati si pe mine cu un model de cerere pentru judecare in lipsa..urgent! va multumesc (vezi toată discuția)