avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Reglementari privind importurile din SUA
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Reglementari privind importurile din SUA

Buna ziua
Care sunt conditiile pentru a importa bijuterii din USA? As dori sa primesc in consignatie de la o companie din USA bijuterii din otel pentru a le vinde in Romania. Care sunt conditiile si ce taxe trebuie platite?
Multumesc frumos !
Cel mai recent răspuns: georgianagyo , utilizator 10:49, 3 Aprilie 2013
Prima condiţie este că trebuie să fiţi înregistrat într-o formă de desfăşurare a activităţii economice şi să fiţi autorizat pentru desfăşurarea de activităţi de comerţ astfel de produse.
Va trebuie să studiaţi aspectele care reglementează importul dintr-un stat care nu este situat în Comunitatea Europeană - vă spun acest lucru pentru că tratamentul fiscal al operaţiunilor economice cu un partener dintr-un stat nonUE este diferit de cel cu un partener UE.
Buna dimineata ! Va multumesc pentru raspuns. Firma mea are toate autorizatiile necesare si face import din tarile membre UE. Acum doresc sa import cateva bijuterii din otel din USA. Nu stiu care sunt reglementarile si de unde le pot lua. De asemenea se platesc taxe la import - daca este in regim de consignatie ? Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre parteneriat strategic romano-turc ! gabrielbulgaru gabrielbulgaru Buna ziua tuturor ! Am o intrebare ,si va multumesc anticipat daca se ofera cineva sa ma ajute ,daca stie despre Parteneriat Strategic Romano-Turc ,referitor ... (vezi toată discuția)
Importcomercializare eriklud eriklud Buna Ziua, m-ar interesa legislatia privind importul de alimente si bauturi, certificatele ISO samd. De asemenea ma intereseaza si importul de echipamente ... (vezi toată discuția)
Import flori roxanastefu roxanastefu Buna tuturor am si eu o intrebare :\"ce stiti din punct de vedere fiscal si contabil despre importul de flori?\" Va multumesc, (vezi toată discuția)