avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Plafonul de casa
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Plafonul de casa

Este adevarat ca se urmareste micsorarea plafonului de casa la 2000 ron?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 17:36, 2 Aprilie 2013
Deocamdata,acestea sunt doar zvonuri. In proiectele de acte normative ale Ministerului de Finante,publicate pana in prezent,nu exista un astfel proiect.
Nu reste vorba de micsorarea plafonului de casa, ci de limitarea platilor intre persoane juridice, la maximum 2000 de lei pe zi. Prin aceasta vor sa diminueze sau sa evite evaziunea fiscala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chitanta ministru_ ministru_ Buna ziua! Am emis o factura in valoare de 10.000 lei. Clientul meu vrea sa plateasca o parte numerar. Pe ce suma maxima pot sa-i fac chitanta? 5000 lei sau ... (vezi toată discuția)
Mai multe plati cu chit pentru o factura ce nu depaseste 5000 ron komon komon Va rog sa-mi spuneti daca se pot face mai multe plati cu numerar cu chitanta la un furnizor pentru o factura care nu depaseste 5000 ron. Multumesc! (vezi toată discuția)
Limitare incasari si plati intre persoane fizice si juridice Silvia Dumitru Silvia Dumitru Buna ziua, Spuneti-mi va rog cum mai este cu limitarea incasarilor si platilor in numerar. Multumesc. (vezi toată discuția)