avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune cu probleme
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune cu probleme

Buna seara v-am tot deranjat cu problemele mele si mai am o intrebare .
Din surse neoficiale apartamentul care l-a avut decedatul frate ar fi fost pus garantie la un imprumut bancar facut de sotia lui(pe firma care o detine) . Asta ce inseamna ca eu prin acceptarea mostenirii trebuie sa platesc danganalele lor? Pai atunci ce fel de succesiune este, pe datorii ?
Cel mai recent răspuns: ContSters267464 , utilizator 19:55, 2 Aprilie 2013
Mostenirea se accepta cu "bune si cu rele".

Trebuie sa acceptati mostenirea sub beneficiu de inventar.
Oricum pentru cine a decedat dupa 1 octombrie 2011, succesiunea se accepta numai in limita activului. Nu mai exista acceptare pura si simpla si acceptare sub beneficiu de inventar. Toate acceptarile acum sunt "sub beneficiu de inventar".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe salar pentru datoria decedatului turboxxl turboxxl Buna ziua Am o problema foarte apasatoare.Anaful mi-a pus poprire pe salar pentru o vama neplatita de tatal meu care a decedat acum cativa ani. Ajutati-ma ... (vezi toată discuția)
Declaratia de acceptare a succesiunii Va rog ajutati-ma cu raspunsul la urmatoarea problema. 1. Am facut o declaratie de acceptare a succesiunii sub beneficiul de inventar (succesiunea nu a fost ... (vezi toată discuția)
Sotia poate cere amanarea dezbaterii succesiunii pentru un an ??? monahelenus monahelenus Va rog mult ajutati-ma cu un raspuns ! Marti 14.12.2010 expira termenul de 6 luni de la decesul tatalui meu. Am semnat la notar o declaratie de acceptare a ... (vezi toată discuția)