Ce-i de facut in cazul, in care se regreta imputernicirea unei persoane pt efectuarea unei succesiuni+vanzare teren, imputernicirea fiind facuta pentru o persoana care a profitat de naivitatea detinatorului titlului de proprietate ? poate fi retrasa imputrnicirea facuta? poate imputernici pe altcineva si cea anterioara nu mai are valoare, sau cum sa se procedeze?
Imputernicirea este o procura facuta la notar?
Daca da, atunci mergeti la notar si cereti revocarea procurii. Din momentul revocarii persoana care a fost imputernicita nu mai poate efectua niciun document in numele dumneavoastra si puteti numi un alt imputernicit.
Puteti merge la orice notar din Tara cu procura celalalta original sau copie simpla si dati o declaratie de revocare care se Inregistreaza in Registrul de Revocari al Procurilor tinut in format electronic pentru toata Tara si se comunica si notarului cae a autentificat procura. Astfel ca atunci cand mandatarul se va prezenta cu procura la indeplinirea mandatelor ce I le ati incredintat initial , notarul care va instrumenta actele va verifica in registrul acela si va refuza indeplinirea actului respectiv.
Mostenire
marinescuraluca
buna ziua
daca ma puteti ajuta intro problema pe care o am.am mostenit de la tatal meu niste pamanturi si niste actiuni care au fost ale bunicilor.eu stau in ... (vezi toată discuția)