avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... PFA si angajat - CASS
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

PFA si angajat - CASS

Buna seara, am infiintat un pfa in ianuarie, sunt si angajat, am primit decizia de impunere dar numai la impozit, ce se intampla cu cass? Trebuie sa depun declaratie la casa de sanatate?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: LUMINITA TURCU , Consultant fiscal 22:11, 2 Aprilie 2013
La casa de Sanatate nu se mai depune nimic,toate se platesc la ANAF.
Multumesc, dar nu inteleg in decizia de impunere ce am primit de la anaf in rubrica cass de ce este 0 daca este obligatoriu plate cass, in D 220 am declarat venit estimat 500 net.
Ce activitate aveti pe PFA?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii 220 si 200 pfa acatanas acatanas In februarie 2012 am infiintat PFA, am depus declaratia estimativa 220 cu un venit net 500 lei. In anul 2012 am realizat un venit net de 6000 lei. In 25 mai ... (vezi toată discuția)
Completare declaratia 220 pfa ASPAZIA ASPAZIA Buna Ziua, va rog frumos sa ma indrumati si pe mine in completarea Declaratiei 220 PFA. Mentionez ca voi obtine venituri din profesii libere ( expert ) ... (vezi toată discuția)
Cas pfa cdinuta cdinuta Buna seara, Am un PFA din Mai 2014. Am depus declaratia 220 la inceput, urmand ca luna aceasta sa depun 200 si 220. Problema e ca nu mi-a sosit nimic de la ... (vezi toată discuția)