avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... procura notar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

procura notar

salutare tuturor ,
imi puteti trimite si mie un model de procura din care sa reiasa ca renunt la partea mea care mi se cuvine, adica vreau sa renunt la partea mea de partaj dupa divorti. imi puteti trimite modelul pe e-mailul marian_marrian@yahoo.com ceea ce va cer nu este pentru mine, este pentru fostul sot al mamei care este plecat din tara si nu stie cum sa faca procura.
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 03:54, 3 Aprilie 2013
O asemenea procura este mai complicata. Partajul se face contra unei sulte sau in shimbul unor bunuri/bun, altfel este o donatie. Mergeti la un notar si expuneti toata situatia si ce se doreste exact si vi se va intocmi un model. De asemenea procura aceea trebuie sa o faca la Consulat , ea se inscrie intr un registru electronic de evidenta a Procurilor si va fi verificata
La data intocmirii partajului de notarul care va autentifica actul sa vada daca este sau nu revocata. Daca isi va imputernici fosta sotie sa I'l reprezinte la partaj vafi cu continut predeterminat si trecute toate clauzele partajului.
fostul sot nu doteste nimic pt deoarece casa a fost cumparata de mama in timpul divortului iar dansu era plecat din tara
Mergeti la un notariat, ceea ce cereti este o consultatie prin telefon medicala.....nu se poate Pune un diagnostic Clar si précis de la distanta....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fostul sot doreste sa renunte in favoarea mea. el detine impreuna cu mine un imobil (fara datorii bancare ... JoAnn JoAnn Fostul sot detine impreuna cu mine un imobil (fara datorii bancare sau catre stat). Vrea sa renunte la dreptul lui de proprietate in favoarea mea in cota de ... (vezi toată discuția)
Partaj vselin09 vselin09 Buna ziua, Poate cineva sa imi dea un raspuns corect la urmatoarea intrebare: in urma divortului de acum 6 ani nu s-a facut partajul.Fostul sot a plecat ... (vezi toată discuția)
Am divortat amiabil la notar in urma divortului a ramas casa ... tirnaveni tirnaveni Am divortat amiabil la notar in urma divortului a ramas casa cu drept de proprietate egal ,eu vreu sa-i achit partea de jumatate a ei ,cum se procedeaza eu ... (vezi toată discuția)