avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am divortat amiabil la notar in urma divortului a ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am divortat amiabil la notar in urma divortului a ramas casa ...

Am divortat amiabil la notar in urma divortului a ramas casa cu drept de proprietate egal ,eu vreu sa-i achit partea de jumatate a ei ,cum se procedeaza eu find plecat din tara si intentionez sa fac transfer bancar sau cum este mai bine ,pentru a nu avea surpriza ,
Trebuie să faceți un partaj la notar sau în instanță, iar apoi banii îi dați prin procedura ofertei reale pe care o realizați la un executor judecătoresc. Nu rezolvați nimic dacă îi transferați banii fără a se realiza un partaj. Vorbiți cu un avocat pentru sfaturi.
împuterniciți un avocat sa va reprezinte la notar daca nu piteyi veni în tara.nu dati bani fără partaj ca riscați sa-i dati degeaba
Sa inteleg ca daca merg la notar si transfera partea ei pe numele meu este legal sau trebuie proces de partajare ?pentru ca noi am ajuns la o intelegere asupra sumei

Adrian ALBU a scris:

Trebuie să faceți un partaj la notar sau în instanță, iar apoi banii îi dați prin procedura ofertei reale pe care o realizați la un executor judecătoresc. Nu rezolvați nimic dacă îi transferați banii fără a se realiza un partaj. Vorbiți cu un avocat pentru sfaturi.

Daca va intelegeti se rezolva la notar in prezenta soților sau prin reprezentanți legali.
Pot împuternici pe fratele meu sa faca tranzactia la notar ? Va multumesc o zi buna

Alte discuții în legătură

Renuntarea la dreptul de mostenire contra unei sume de bani alexandru23 alexandru23 In urma decesului unui parinte a ramas sa dezbat mostenirea cu fratele meu vitreg urmand ca eu sa-l despagubesc pentru partea lui cuvenita din mostenire. Ne-am ... (vezi toată discuția)
Detalii imputernicire - valoare imputernicire facuta de avocat anisia53 anisia53 buna seara ! plec din tara o perioada , si vreau sa -i fac imputernicire fratelui meu sa ma reprezinte in absolut orice problema ... am un vecin care este ... (vezi toată discuția)
Partaj prin imputernicire? cristina.d2001 cristina.d2001 Buna ziua. As avea niste nelamuriri in legatura cu un proces de partaj, in urma unui divort in Romania. Produsul partajabil: un apartament. 1. Pot fi ... (vezi toată discuția)