avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am divortat amiabil la notar in urma divortului a ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am divortat amiabil la notar in urma divortului a ramas casa ...

Am divortat amiabil la notar in urma divortului a ramas casa cu drept de proprietate egal ,eu vreu sa-i achit partea de jumatate a ei ,cum se procedeaza eu find plecat din tara si intentionez sa fac transfer bancar sau cum este mai bine ,pentru a nu avea surpriza ,
va puteti imputernici fratele sa va reprezinte la partajul la notar si dansa da declaratie acolo si atunci ca a primit banii cu titlu de sulta si nu ai are nicio pretentie legata de acel imobil.
Ultima modificare: Miercuri, 9 Decembrie 2020
gi-jane2, moderator
Da.prin procura speciala autentica

tirnaveni a scris:

Pot împuternici pe fratele meu sa faca tranzactia la notar ? Va multumesc o zi buna

Da, cam 200-300 lei.costa la notar procura.
Daca va aflati in străinătate mergeti la.consulat.
Ultima modificare: Miercuri, 9 Decembrie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntarea la dreptul de mostenire contra unei sume de bani alexandru23 alexandru23 In urma decesului unui parinte a ramas sa dezbat mostenirea cu fratele meu vitreg urmand ca eu sa-l despagubesc pentru partea lui cuvenita din mostenire. Ne-am ... (vezi toată discuția)
Detalii imputernicire - valoare imputernicire facuta de avocat anisia53 anisia53 buna seara ! plec din tara o perioada , si vreau sa -i fac imputernicire fratelui meu sa ma reprezinte in absolut orice problema ... am un vecin care este ... (vezi toată discuția)
Partaj prin imputernicire? cristina.d2001 cristina.d2001 Buna ziua. As avea niste nelamuriri in legatura cu un proces de partaj, in urma unui divort in Romania. Produsul partajabil: un apartament. 1. Pot fi ... (vezi toată discuția)