avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Paznic de magazin - acuzatie de furt fara dovada, ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Paznic de magazin - acuzatie de furt fara dovada, raspundere

Paznic de magazin ne acuza de furt fara proba,Casiera continua incasarile nerezolvand conflictul,
La data de 27/03/2013 Sotia a mers la magazinul lidil din Bistrita Nasaud si paznicul a vorbit cu ea sa-i spuna ca nea vazut furand produse punandu-le in caruciorul bebelusului ce il aveam cu noi,ca are inregistrarea video despre furt mia fost mila de voi si vam lasat ,sotia ia spus ca nu vine la furt,
La data de 08/03/2013 ne-am dus cu toti la magazin avand caruciorul si bebelusului de un ani si 6 luni produsele alimentatre le-am pus in caruciociorul bebelusului,pe paznic il obsevasem ca se uita la noi dar na spus nimic,ajunsi la casa de marcat produsele din caruciorul bebelusului sa pus pe banda scanate si platite pe paznic nu lam vazut sa ne controleze caruciorul dupa iesirea de la casa.
La data de 08/12.2012 casiera de serviciu nea controlat geanta sa vada daca avem produse,in cele din urma a gasit un pachet de servetele marca magazinului desfacut ni sa cerut sa dam explicati aveam bebele si mancarea pt el dar si servetele noi aveam bon dar mai vechi,nea confundat cu alta clienta care fusese cu o zi in naintea noastra chemand o alta colega sa confirme daca suntem noi si a spus ca nu suntem nemultumita a chemat paznicul in timip ce venea paznicul ne amentia ca vine politia care ierea in alta camera casiera ia spus povestea paznicul intrand intr-o camera iesind spre noi ne spune sa platim produsul fara niciun drept cofiscandu-ne pachetelul.casiera facea incasarile incontinuare fara ca sa inchie conflictul,am cerut sa vina seful de magazin ma dus la el nu ierea informat de caz cheman casiera nu a vrut sa vina la marturie seful si-a cerut scuze in numele ei spund ca va fi sanctionata,In urma incidentelor a timis o petitie la conducerea magazinului careia ma ! sunat sa-si ceara scuze pt gresala si va lua masuri ,na trecut 2 luni si masurile nu sa luat.noi suntem si persoane cu deficiente fizice locomotori ,iar paznicul cand ne vede ne considera hoti inca nu am primit raspuns pana acum cerand daune compesatori este corect va rogsa ma lamuriti,,Va multumesc frumos cu drag Florin Mihalcea Bistrita Nasaud
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 04:21, 3 Aprilie 2013
Introduceti actiune in Instanta pentru calomnie si solicitati daune morale.
Daca s-a facut o afirmatie publica calomnioasa puteti deschide proces.
Daca ati fi furat s-ar fi dovedit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate numi furt Briana8l24 Briana8l24 Buna ziua Am fost astazi la un supermarket din cartier si am achizitionat cateva produse. Tin sa va spun ca eram cu un copil de 1 an si 5 luni in carucior. Ne ... (vezi toată discuția)
Refuz acces in real fara infolierea gentii Av. NICULESCU-GORPIN Av. NICULESCU-GORPIN Am vrut sa intru in aceasta dupa-amiaza in Real 2 din Constanta sa imi fac niste mici cumparaturi. Veneam de la plaja, sunt intr-un mic \"concediu de ... (vezi toată discuția)
Furt din magazin anna2005 anna2005 Buna seara!Am si eu o problema,va rog ajutati-ma cu un raspuns.Zilele trecute,imi asteptam o prietena intr-un supermarket,..si invartindu-ma de colo-colo,.sa ... (vezi toată discuția)