avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice notificare achizitie directa
Discuție deschisă în Achiziţii publice

notificare achizitie directa

La o achizitie directa de peste 5000 E facuta online din catalogul electronic mai trebuie trimisa notificare?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: soazig , utilizator 09:57, 5 Aprilie 2013
da
De la 1 ianuarie 2013 (O.U.G. nr. 77/2012) AC este obligata sa transmita in SEAP notificare in cel mult 10 zile de la primirea documentului justificativ.
Art. 191*) - (1) În situaţia prevăzută la art. 19, autoritatea contractantă transmite în SEAP o notificare cu privire la achiziţia directă a cărei valoare depăşeşte echivalentul în lei al sumei de 5.000 euro fără TVA, în cel mult 10 zile de la data primirii documentului justificativ ce stă la baza achiziţiei realizate

Desigur, in conditiile in care "peste 5000E" nu inseamna si peste 15000E ;)
Ultima modificare: Miercuri, 3 Aprilie 2013
soazig, utilizator
Multumesc!
Eu credeam ca daca achizitia este facuta online din catalogul electronic nu mai trebuie trimisa notificare.
Eu zic ca din acest punct de vedere seap-ul ajuta foarte mult; functioneaza ca o baza de date: daca am toate notificarile facute in seap, le iau direct de acolo, nu mai caut prin dosare si altele atunci cand am nevoie de informatii privind o anumita achizitie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oug 77/2012 soledad soledad Modificarea art. 19 din OUG 34/2006, prin introducerea art. 19\'1, impune autorităţii contractante transmiterea în SEAP a unei NOTIFICÃRI privind ... (vezi toată discuția)
Delegarea gestiunii serviciului de transport deseuri menajere Clara1950 Clara1950 Care este procedura de atribuire a unui contract de concesiune avand ca obiect: \\"Delegarea gestiunii serviciului de transport deseuri menajere de la punctele ... (vezi toată discuția)
Incredintare directa lolomi lolomi Ce conditii trebuiesc pentru incredintarea directa? Trei oferte si ce valoare trebuie sa fie? tot 15000euro? va rog sa-mi dati art din legea34 /2006 ... (vezi toată discuția)