avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare cu contract de munca persoana non UE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare cu contract de munca persoana non UE

ce documente trebuie sa prezinte pentru incheierea unui contract de munca o persoana care:
-are permis de sedere temporar valabilitate 11.2012 - 11.2013;
-face masterat in Romania
-provine din Tunisia

multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:29, 3 Aprilie 2013
Aveţi aici documentele necesare [ link extern ]
Daca dreptul de sedere temporara este in scop de studii , atunci angajarea se poate face doar in baza unui contract individual de munca cu timp partial, cu program de maximum 4 ore pe zi ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt studentă în românia, anul ii, am permis de ședere, dar ... Ana Manciu Ana Manciu Sunt studentă în România, anul II, am permis de ședere, dar am auzit că s-a schimbat legea și avem drept de muncă de 8 ore, este adevărat? (vezi toată discuția)
Angajare student republica moldova lpanait lpanait Buna ziua, Care sunt documentele si/sau demersurile necesare pentru incheierea unui CIM ca angajator cu un student din Rep Moldova ce are pasaport si permis ... (vezi toată discuția)
Dreptul de munca in romania a-alinka a-alinka Am o mare nelamurire. Sunt cetatean al R.Moldova Sunt de 6 ani pe teritoriul Romaniei, am terminat aici facultatea si sunt de aproape 1 an casatorita cu un ... (vezi toată discuția)