avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pot sa fac recurs?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Pot sa fac recurs?

Prin acţiunea înregistrată sub nr. 1086/2002 pe rolul Judecătoriei Galaţi, reclamanţii M.I. şi V.A. au solicitat să se constate că au dobândit ca bun comun, prin uzucapiune, dreptul de proprietate asupra terenului înscris în cartea funciară nr. 1271 a localităţii cadastrale Galaţi, în suprafaţă de 180 m.p. şi să se dispună înscrierea în cartea funciară a acestui drept. Au mai solicitat ca Primăria să numească un curator pentru proprietara terenului, H.M. decedată fără urmaşi. În motivarea acţiunii, reclamanţii au arătat că folosesc terenul de la data de 11 octombrie 1953, de când s-au căsătorit, şi că proprietara H.M. este decedată de peste 60 de ani. Judecătoria Galaţi a respins acţiunea pentru lipsa capacităţii de folosinţă a pârâtei H.M.
Cel mai recent răspuns: Yminodora , utilizator 11:44, 3 Aprilie 2013
Din ce scriti reiese ca ati chemat in judecata defuncta H.M si din aceasta cauza va respins cererea pe exceptia lipsei de folosinta. Daca ceea ce am inteles eu e corect va trebui sa faceti o noua cerere in care sa chemati in judecata statul roman.
Da ati inteles bine va multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uzucapiune - dovada demersurilor pentru aflarea domicliului paratei ana*maria ana*maria Buna seara, Am introdus o actiune civilia, prin care prin jonctiunea posesiilor a mea cu a parintilor mei inceputa in vremea codului civil, sa se constate ... (vezi toată discuția)
Dobandirea dreptului de proprietate prin uzucapiune. calitate procesuala pasiva ElenaY ElenaY Buna ziua....sunt intr-un proces prin care as dori sa incadrez un bun imobil in cartea funciara dobandit prin uzucapiune si sa mi se recunoasca dreptul de ... (vezi toată discuția)
Cum arat in instanta care imi sunt vecinii ? leorot leorot Am un teren care se invecineaza pe o latura cu o gradina a numitului Popescu. Vecinul lui Popescu, adica Idiotescu, m-a dat pe mine in judecata precum ca as fi ... (vezi toată discuția)