avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CIM pe perioada nedeterminata versus perioada ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CIM pe perioada nedeterminata versus perioada determinata

Va rog sa -mi spuneti cum as putea face in cazul unui angajator care are contracte pe perioada nedeterminata si ar dori sa le transforme in perioada determinata???......le incetez pe cele existente cu 55 b si fac altele pe perioada determinata?...este legal?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:30, 4 Aprilie 2013
Nu este obligatoriu, dar este mai bine sa existe ... se poate face incetarea si angajarea cu data de 05.04.2013.
Va rog sa imi spuneti daca este corect sa fac un act aditional la ROI in care sa precizez ca salariul de incadrare in cadrul firmei este de.....800 pentru necalificati si apoi ...1000 pentru cei cu studii superioare....?
Da, este legal ca in Reg.intern sa stabiliti o diferentiere a salariilor ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transformare cim perioada determinata in nedeterminata mirela2000 mirela2000 Buna ziua, Cum pot transforma CIM din durata determinata in durata nedeterminata fara a se pierde nici o zi de lucru pentru salariat? Este suficient un act ... (vezi toată discuția)
Nelamurire... Goguvoinicu Goguvoinicu Buna ziua! Sa presupunem ca o firma angajeaza fara concurs pe post de muncitor necalificat o persoana cu CIM pe perioada determinata, apoi mai incheie inca 2 ... (vezi toată discuția)
Va rog un sfat despre contractul de munca pe perioda determinata!!! teodora27 teodora27 Buna ziua, Lucrez in resurse umane si am citi zilele acetea un articol in care se spunea ca daca un salariat are incheiat un contract pe durata determinata ... (vezi toată discuția)