avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... inculpare - stopaj la sursa dupa radierea societatii ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

inculpare - stopaj la sursa dupa radierea societatii si dupa nefinalizare dare in plata

Buna ziua,
Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea speta:
Este vorba despre o societate care inregistreaza datorii inclusiv cele ce fac obiectul stopajului la sursa. Pe fondul reducerii drastice a activitatii nu se pot plati si avand solicitari de la patru institutii ale statului se initiaza incepand cu anul 2004 procedura de dare in plata bunurile imobile ale societatii. Dupa evaluari succesive (facute de catre evaluatorul agreat de finante) si intocmire de multiple proiecte modificate si rasmodificate finantele nu finalizeza darea in plata dar nici nu zic ca se opun acestui proces.O institutie din cele de mai sus intra in spatiu si nu plateste nici o redeventa Intre timp incearca sa excute bunurile-nu reuseste, initiaza procedura insolventei le este respinsa, nu cer lichidarea in timpul procesului de radiere din Oficiu initiata de ORC.Astfel societatea este radiata in 2012. Dupa toate astea in 2013 urmare a plangerii penale Administratorul societatii este inculpat pentru stopaj la sursa desi s-a facut dovada ca sumele au fost retinute doar scriptic si nu faptic si ca s-a dorit tot timpul plata in natura a datoriilor dar ca din diferite motive independente de administratorul societatii nu s-a finalizat. Va rog sa-mi spuneti cum vedeti situatia;
Multumesc anticipat;

Alte discuții în legătură

Firma cu datorii la stat alexandru2605 alexandru2605 Sunt administrator si asociat unic la o firma cu datorii la stat, daca incep procedura de insolventa se poate pune sechestru pe proprietatea mea daca firma nu ... (vezi toată discuția)
Stopaj la sursa ca infractiune Kolaxxx Kolaxxx Rog definiti stopajul la sursa daca o interpretati altfel ( s-a retinut si nu s-a platit catre stat) Speta in cauza: In 2004 societatea prin hotatrare ... (vezi toată discuția)
Ma pot incrie in calitate de creditor daca licitatia a fost deja organizata? indii indii Am aflat ca Finantele au organizat licitatie pentru niste bunuri imobile ale unei sociatati cu care am colaborat si care nu mi-a onorat facurile. Nu am putut ... (vezi toată discuția)