Am cumparat in anul 2001 cota pare se 1/4 prin contract de vinzare cumparare pe care l-am inscris in registrul agricol la primaria respectiva chiar in acea zi . Acum la partaj a aparut un mostenitor cu o chitanta din anul 1994 . Cel care mi-a vindut este decedat . Ce mai am de facut . Se poate ataca chitanta ? Nu mais unt urmasi a aluia cae a vindut .
In speta de fata dvs. sunteti cel care aveti un act de vanzare-cumparare incheiat in mod valabil, astfel ca nu inteleg care este motivul pentru care doriti sa atacati chitanta de mana incheiata in 1994.
Pe de alta parte, inteleg ca posesorul chitantei de mana are si calitatea de mostenitor. In atare situatie, acceptand succesiunea acestuia ii revine si obligatia raspunderii pentru evictiune pe care o avea si autorul lui.
Domnule lucescu12 . Acesa este mostenitor pe o cota , dar acum vine cu o chitanta de mina din anul 1994 de care nimeni nu a stiut , pentru cota cumparata de mine de la alt mostenitor , sustinind ca a cumparat aceiasi cota pe care o am eu trecuta in act . Asta i ''buba'' . Este intradevar un act de vinzare-cumparare pe aceiasi cota pe care a re acesta chitanta .dar sunt ingrijorat .
Chitanta de mana
silviucp
buna ziua !Am si eu o intrebare:daca bunicii au vandut casa si terenul cu chitanta de mana semnata de ambii bunici iar intre timp bunicul a decedat,noi nepotii ... (vezi toată discuția)
Mostenire
eugen89
Buna ziua .Tatal meu a vindut un teren in data de 16 august 1994 act fiind o chitanta de mana si cu niste martori fara c.n.p fara nimic .Tatal meu a decedat ... (vezi toată discuția)