avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită cerere de esalonare a datoriilor catre creditor
Discuție deschisă în Executare silită

cerere de esalonare a datoriilor catre creditor

multumesc pt raspuns,am iteles ca nu se mai poate face nimic cu executarea silita pt rovigneta,dar cum se procedeaza ?,daca se poate face prin instanta o cerere de esalonare a datoriilor catre creditor?

Alte discuții în legătură

Desfasurare executare silita sarim sarim cum se procedeaza in cazul executarii silite? tot primesc acasa instintari de la o firma de recuperari creante bancare ca cere executarea mea silita. ... (vezi toată discuția)
Executare silita AGdamian AGdamian Buna seara ! As dori sa stiu cum se procedeaza pt a se ridica o poprire . Mama are un credit cu care a ramas in urma cu cateva luni deoarece venitul ei s.a ... (vezi toată discuția)
Creditorul e obligat sa imi inmineze o hirtie prin care sa se ateste plata in intregime a datoriei pentru ca sa pot sa i-mi recuperez banii de la cel care nu plateste balasa.sorin balasa.sorin Instanta a decis sa platim in solidar4900lei eu impreuna cu alti doi fosti colegi. Am platit partea mea reprezentind o treime din suma la casieria ... (vezi toată discuția)