avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Creditorul e obligat sa imi inmineze o hirtie prin ...
Discuție deschisă în Executare silită

Creditorul e obligat sa imi inmineze o hirtie prin care sa se ateste plata in intregime a datoriei pentru ca sa pot sa i-mi recuperez banii de la cel care nu plateste

Instanta a decis sa platim in solidar4900lei eu impreuna cu alti doi fosti colegi.
Am platit partea mea reprezentind o treime din suma la casieria creditorului si
l- am notificat ca mi-am achitat partea mea din datorie.
Mentionez ca nu s-a emis deocamdata titlu executor am platit-o voluntar.Mai pot fi eu executat daca un alt debitor nu i-si achita partea.am iteles ca da .Creditorul e obligat sa i-mi inmineze o hirtie prin care sa se ateste plata in intregime a datoriei pentru ca sa pot sa i-mi recuperez banii de la cel care nu plateste
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 18:25, 16 Aprilie 2015
Obligarea dvs in solidar inseamna ca oricare dintre dvs (debitori) poate fi executat silit pentru toata datoria, urmand ca dvs (daca achitati) sa va intoarceti impotriva celorlalti pentru partea din datorie care le revine.

Binenteles ca veti primi proces-verbal de la executor in care se mentioneaza ca ati achitat, veti face dovada si cu orice alte inscrisuri (OP, chitanta etc).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita pentru cheltuieli de judecata in solidar cu alti fosti colegi balasa.sorin balasa.sorin Instanta a decis sa platim in solidar4900lei eu impreuna cu alti doi fosti colegi. Am platit partea mea reprezentind o treime din suma la casieria ... (vezi toată discuția)
Situatie speciala brendissima brendissima Un locatar-proprietar a facut reparatii la acoperis, pe partea deasupra sa, el stand la etajul 4. Platind aceste reparatii, a obtinut hotarare judecatoreasca ... (vezi toată discuția)
Executare silita ciobanuioan72 ciobanuioan72 Buna ziua,pe contul meu bancar a fost facuta o poprire pentru suma de 3200 ron care reprezenta 2100 debite catre o societate si restul era tarife sau costuri ... (vezi toată discuția)