avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita pentru cheltuieli de judecata in ...
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita pentru cheltuieli de judecata in solidar cu alti fosti colegi

Instanta a decis sa platim in solidar4900lei eu impreuna cu alti doi fosti colegi.
Am platit partea mea reprezentind o treime din suma la casieria creditorului si
l- am notificat ca mi-am achitat partea mea din datorie.
Mentionez ca nu s-a emis deocamdata titlu executor am platit-o voluntar.Mai pot fi eu executat daca un alt debitor nu i-si achita partea
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 17:19, 15 Aprilie 2015
Da, puteti sa mai fiti executat. Iar dvs. sa intentati process sa va recuperati de la ceilalti doi ce eventual vi se ia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Creditorul e obligat sa imi inmineze o hirtie prin care sa se ateste plata in intregime a datoriei pentru ca sa pot sa i-mi recuperez banii de la cel care nu plateste balasa.sorin balasa.sorin Instanta a decis sa platim in solidar4900lei eu impreuna cu alti doi fosti colegi. Am platit partea mea reprezentind o treime din suma la casieria ... (vezi toată discuția)
Sunt presedinta unei asociatii de proprietari. avem o datornica ... Sever Simion Sever Simion Sunt presedinta unei asociatii de proprietari. Avem o datornica de 15.000 lei, pus in executare imobiliara ca nu avea venituri, am emis somația imobiliara ... (vezi toată discuția)
Executare silita ciobanuioan72 ciobanuioan72 Buna ziua,pe contul meu bancar a fost facuta o poprire pentru suma de 3200 ron care reprezenta 2100 debite catre o societate si restul era tarife sau costuri ... (vezi toată discuția)