avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale asigurari
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

asigurari

buna ziua
urmez cursurile de asistent in asigurari si in 2 luni trebuie sa sustin examenul pentru obtinerea codului Raf
Intrebarea mea este, daca intre timp pot sa deschid biroul de asigurari, (si sa emit polite) fara a avea codul Raf?
Si se poate infiinta doar pe baza contractului de colaborare cu societatea de asigurari sau este necesar sa ma inregistrez ca Pfa?

Alte discuții în legătură

Infiintare firma broker asigurari l_anamaria l_anamaria buna ziua vreau sa urmez cursurile de broker asigurari la o renumita societate, si dupa terminarea acestui curs as dori sa-mi deschid un birou unde sa-mi ... (vezi toată discuția)
Asistent in brokeraj : raj sau raf TRANSILVANIA Broker - Biroul Satu Mare TRANSILVANIA Broker - Biroul Satu Mare Buna ziua, Doresc sa imi deschid o microintreprindere ( SRL ) avand ca obiect de activitate intermedierea in brokeraj Cod CAEN 6622. Eu posed conform ... (vezi toată discuția)
Asistent broker in asigurari sebirelli sebirelli Buna ziua. Vreau sa devin asistent broker in asigurari. Am ceva experienta ca agent. Va rog sa-mi recomandati cu ce societate broker sa colaborez si cu care nu ... (vezi toată discuția)