avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Conventii civile
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Conventii civile

La un club sportiv de fotbal jucatorii au incheiate conventii civile de prestari servicii sportive avand anexata fisa postului, toate fiind inregistrate la FRF.Conventiille se incheie pe an competitional cu posibilitate de prelungire.La conventii se face retinere pentru pensie, sanatate si impozit.
Va rog sa-mi spuneti daca din punct de vedere legal este ok (articol de lege) tinand cont si de legea sporturilor.

Va multumesc

Alte discuții în legătură

Legislatie sportivi activitate dependenta aadana67 aadana67 Buna ziua, Am nevoie de o lamurire intr-o situatie: O persoana fizica autorizata in CAEN 9319 Alte activitati sportive, incheie cu un club sportiv un ... (vezi toată discuția)
Modificarea conventiei civile GEO24 GEO24 Buna seara!As avea si eu nevoie de o parere referitor la urmatoarea situatie :sunt jucator de fotbal si am intocmit un ctr de prestari serv(conventie civila) ... (vezi toată discuția)
Desfiintare societate (club de fotbal) - valabilitate contract gygy83 gygy83 Buna ziua, Sunt jucator la un club de fotbal de drept public cu care am semnat o conventie civila. Ca urmare a unor indicatii la nivel european, ... (vezi toată discuția)