avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Rambursare de tva
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Rambursare de tva

Care sunt pasi pe care trebuie sa-i parcurg ca sa cer returnarea de tva de la stat.
Si ce acte trebuie sa le prezint daca inspectorii se hotarasc sa faca un control.
Si inca ceva- controlul este obligatoriu??
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Aprilie 2013
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 15:12, 3 Aprilie 2013
In luna in care doriti rambursarea TVA-ului, trebuie sa bifati casuta din decontul de TVA in care scrie ca doriti rambursarea de TVA. Rambursarea se poate face atat cu control anticipat cat si cu control ulterior, depinde de gradul de risc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suma minima pentru rambursarea tva alina240 alina240 Buna ziua, Am citit undeva ca suma minima pentru rambursare de TVA trebuie sa fie de 5000 roni. Contabilul firmei spune ca trebuie sa fie de minim 20 000 ... (vezi toată discuția)
Refuz rambursare tva wannabe wannabe Salutare tuturor ! Firma X (client), infiintata acum 3 luni, a semnat un contract de consultanta cu firma Y in calitate de (prestator). Y intocmeste ... (vezi toată discuția)
Impozit forfetar giorgia78 giorgia78 Buna seara!As dori sa ma lamuriti intr-o problema in ceea ce priveste impozitul forfetar.Mai am o rata de impozit forfetar de platit si in acelasi timp am de ... (vezi toată discuția)