avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... recuperare taxa radio tv de la firma radiata
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

recuperare taxa radio tv de la firma radiata

Este vb de o firma care e - radiata : art.237 din L31/1990 si ptr care am primit tel ca are datorii de vreo 1000ron la tvr ptr taxa de radio tv (cu penalitatile respective incluse).
Intrebarea mea este cum ma pot actiona ptr executare silita? Firma nu mai e... din 2007.
Cel mai recent răspuns: Iulian Robert , Consilier juridic 17:30, 24 Februarie 2009
ei pot deschide procedura de executare silita, dar trebuie sa se limiteze la bunurile societatii, care daca este radiata de la onrc, inseamna ca o fost numit un lichidator si societatea nu mai are bunuri si deci nimic de recuperat.
firma " nu mai e" din momentul incheirii judecatorului delegat de pe langa org din localitatea unde isi are domiciliul fiscal societatea. uitativa pe pagina de dizolvari a ONRC si vedeti daca este intradevar radiata si trimiteti o copie dupa acesta incheiere acestei institutii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lichidare pentru srl dizolvat de tribunalul bucuresti la cererea rc mihai0204 mihai0204 Buna ziua, În 2003 am înființat o societate (la care sunt unic acționar) pe care însă nu am folosit-o și pentru care nu am depus doar o ... (vezi toată discuția)
Dizolvare firma fara activitate de la infiintare prin art 237 din l31/1990 kandy kandy Buna ziua,am un srl care a fost dizolvat din aprilie 2008 prin art 237 alin 1 pct 3 din L31/90 (adica din cauza nedepunerii bilanturilor ).As vrea sa stiu ce ... (vezi toată discuția)
Citatie numire lichidator administraÞia finanÞelor publice sergiu197 sergiu197 Am o firma impreuna cu nevasta din 2004. Aceasta firma a fost dizolvata prin sentinta judecatoreasca la cererea ONRC pentru nedepunere bilanturi pe mai mult de ... (vezi toată discuția)