avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Declaratie la servici
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Declaratie la servici

Buna ziua. Vreau sa va intreb daca este normal ca seful meu sa ma puna sa dau o declaratie pe propria raspundere prin care sa-mi asum responsabilitatea pentru folosinta stampilei cu nr. 2 din societatea unde lucrez. Postul meu este de " Secretar-administrativ" insa stampila nu am primit-o cu PV si in biroul nostru au mai intrat si terte persoane. Ce ma sfatuiti sa fac? In prezent sunt in preaviz (reorganizare societate) pana in data de 11.04.2013
Ultima modificare: Miercuri, 3 Aprilie 2013
tekzen, utilizator

Alte discuții în legătură

Declaratie pe propria raspundere tekzen tekzen Buna ziua. Vreau sa va intreb daca este normal ca seful meu sa ma puna sa dau o declaratie pe propria raspundere prin care sa-mi asum responsabilitatea pentru ... (vezi toată discuția)
Legislatie referitoare la efectele aplicarii stampilei rotunde pe acte de cate societatile comerciale Georgeta Anghel (Rusu) Georgeta Anghel (Rusu) Rugamintea mea este sa ma ajutati cu prevederi legale din care sa reiasa efetele aplicarii stampilei rotunde pe acte de catre societatile comerciale. Am un ... (vezi toată discuția)
Proces vebal! razvandicu razvandicu Buna dimineata!Tot despre un litigiu de munca va deranjez...sa incheiat un proces verbal pt o anume faza determinanta pt o lucrare de constructie..pe procesul ... (vezi toată discuția)