Buna ziua. Vreau sa va intreb daca este normal ca seful meu sa ma puna sa dau o declaratie pe propria raspundere prin care sa-mi asum responsabilitatea pentru folosinta stampilei cu nr. 2 din societatea unde lucrez. Postul meu este de " Secretar-administrativ" insa stampila nu am primit-o cu PV si in biroul nostru au mai intrat si terte persoane. Ce ma sfatuiti sa fac? In prezent sunt in preaviz (reorganizare societate) pana in data de 11.04.2013.
V-as sfatui sa nu dati o asemenea declaratie, sau daca o faceti sa respectati rigoarea evenimentelor, mai exact declarati ca va asumati raspunderea din data semnarii declaratiei cu conditia ca stampila sa va fie incredintata pe pv si sa o folositi exclusiv.
Am omis ceva: Lucrez la aceasta societate din luna septembrie 2011. Este vorba despre aceasta perioada de timp, in care au fost emise o gramada de documente, facturi etc, pe toate folosindu-se exclusiv aceasta stampila. Nu am de unde sa stiu, in timpul in care nu eram in birou, daca nu a mai folosit cineva aceasta stampila. Nici nu o puteam incuia in sertar ptr ca nu am primit-o cu PV.
Declaratie la servici
tekzen
Buna ziua. Vreau sa va intreb daca este normal ca seful meu sa ma puna sa dau o declaratie pe propria raspundere prin care sa-mi asum responsabilitatea pentru ... (vezi toată discuția)
Proces vebal!
razvandicu
Buna dimineata!Tot despre un litigiu de munca va deranjez...sa incheiat un proces verbal pt o anume faza determinanta pt o lucrare de constructie..pe procesul ... (vezi toată discuția)
Stampile
stanceni
Buna seara! Poate sa-mi spuna si mie cineva in general, in cadrul unei societati cine tine toate stampilele? Exista cumva vreo prevedere in acest ... (vezi toată discuția)