avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Declaratie pe propria raspundere
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Declaratie pe propria raspundere

Buna ziua. Vreau sa va intreb daca este normal ca seful meu sa ma puna sa dau o declaratie pe propria raspundere prin care sa-mi asum responsabilitatea pentru folosinta stampilei cu nr. 2 din societatea unde lucrez. Postul meu este de " Secretar-administrativ" insa stampila nu am primit-o cu PV si in biroul nostru au mai intrat si terte persoane. Ce ma sfatuiti sa fac? In prezent sunt in preaviz (reorganizare societate) pana in data de 11.04.2013.
Cel mai recent răspuns: tekzen , utilizator 12:35, 4 Aprilie 2013
V-as sfatui sa nu dati o asemenea declaratie, sau daca o faceti sa respectati rigoarea evenimentelor, mai exact declarati ca va asumati raspunderea din data semnarii declaratiei cu conditia ca stampila sa va fie incredintata pe pv si sa o folositi exclusiv.
Am omis ceva: Lucrez la aceasta societate din luna septembrie 2011. Este vorba despre aceasta perioada de timp, in care au fost emise o gramada de documente, facturi etc, pe toate folosindu-se exclusiv aceasta stampila. Nu am de unde sa stiu, in timpul in care nu eram in birou, daca nu a mai folosit cineva aceasta stampila. Nici nu o puteam incuia in sertar ptr ca nu am primit-o cu PV.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie la servici tekzen tekzen Buna ziua. Vreau sa va intreb daca este normal ca seful meu sa ma puna sa dau o declaratie pe propria raspundere prin care sa-mi asum responsabilitatea pentru ... (vezi toată discuția)
Proces vebal! razvandicu razvandicu Buna dimineata!Tot despre un litigiu de munca va deranjez...sa incheiat un proces verbal pt o anume faza determinanta pt o lucrare de constructie..pe procesul ... (vezi toată discuția)
Stampile stanceni stanceni Buna seara! Poate sa-mi spuna si mie cineva in general, in cadrul unei societati cine tine toate stampilele? Exista cumva vreo prevedere in acest ... (vezi toată discuția)