avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Greseala nume parinti in certificat nastere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Greseala nume parinti in certificat nastere

Buna seara.In primul rand,nu stiu dc am deschis discutia in zona corecta,dc nu rog sa se mute corespunzator.
Problema pe care o am este urmatoarea:
Doresc sa fac succesiunea impreuna cu sora mea,pe bunurile mostenite de la tata,dar este o problema cu numele parintilor la mine in certificatul de nastere,adica in loc sa fie trecuti cu numele de Cora(numele corect) sunt trecuti Cor(nume pe care il port si eu),iar tatal meu pe titlul de propietate este trecut cu numele corect,in speta Cora.
Ce este de facut in acest caz?
Mentionez ca eu apar pe titlul de propietate(la mostenitori) cu numele de Cor.
Numele folosit este fictiv,dar diferenta reala intre nume fiind litera 'A'.
Ultima modificare: Miercuri, 3 Aprilie 2013
RobertIovan, utilizator
Va trebuie 2 persoane care sa faca o "declaratie de notorietate" (exact asa se numeste) la notar, prin care sa arate ca este una si aceeasi persoana cu 2 nume diferite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare certificat de nastere (litera gresita) Adri.Ana Adri.Ana Buna ziua! As avea nevoie de cateva lamuriri. Se considera urmatoarea situatie: Tatal meu a fost casatorit de 2 ori, eu fiind copilul (singurul) din ... (vezi toată discuția)
Separare plata impozit teren viorelconstantin viorelconstantin Buna ziua.Problema este urmatoarea: Parinti tatalui meu au decedat de vreo 15 ani,mostenitori sunt el si sora lui,nu au facut succesiunea pe motiv ca sora lui ... (vezi toată discuția)
Greseala unei litere la primarie = probleme ulterioare gigelas gigelas Buna ziua, O persoana a fost trecuta la Registrul Agricol fiindu-i scris numele de famile gresit cu o litera (in loc de \\" O \\" s-a scris \\" A \\" ... (vezi toată discuția)