avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa prima inmatriculare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa prima inmatriculare

intrebare: eu mi-am inmatriculat masina in 2008 si m-ar interesa ce acte si ce anume trebuie sa fac pentru a recupera taxa de prima inmatriculare? multumesc :)
Cel mai recent răspuns: Monica H. , Consilier juridic 11:20, 4 Aprilie 2013
Trebuie formulata cerere la tribunal.
Se achita o taza de timbru de 39 lei si timbru judiciar de 0,15 lei.
Acte necesare>actul dvs de identitate, actele masinii(inclusiv contract de vanzare) si actele in baza carora v-a fost calculata si ati achitat taxa de imnmatriculare. Toate in dublu exemplar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto norby2 norby2 Buna seara . 1. Pentru recuperarea taxei auto ce documente sunt nevoie? Se poate recupera taxa fara sa ajung in instanta? Am fost la ANAF si au spus ca nu ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa poluare sebastian1970 sebastian1970 Buna ziua, Am cumparat o masina din Germania , la care am platit taxa de poluare. Va rog sa-mi spuneti daca pot sa-mi recuperez banii achitati pe aceasta ... (vezi toată discuția)
Taxa auto dodorel62 dodorel62 Am achitat taxa auto de prima inmatriculare in valoare de 3250lei si as dori sa stiu cum sa procedez sa-mi recuperez acesti bani si ce acte am nevoie (vezi toată discuția)