avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... penalitati societati de asigurare
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

penalitati societati de asigurare

Ma poate lamuri cineva,sau are cineva o hotarare judecatoreasca definitiva,sau cum pot vedea una,in legatura cu penalitatile de 0,1 % pe zi,aplicate societatilor de asigurare,daca se aplica de cand a inceput procesul,sau de la pronuntarea hotararii judecatoresti definitiva? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Insurance Recovery System , Avocat 10:43, 10 Aprilie 2013
Trebuie sa fiti mai specific: Vorbim de RCA sau o asigurare facultativa ? (CASCO, locuinte, etc). In plus, data producerii accidentului, daca e vorba de RCA conteaza, penalizarile au fost modificate incepand cu data de 06.12.2011.
Este vorba de rca din 2010. Stiu ca s-au marit penalitatile,dar ma intereseaza daca instanta le acorda sau nu de la data accidentului..de asta as fi vrut sa vad o hotarare definitiva in care au fost acordate.multumesc
Le acorda, insa fiind vorba de un accident din 2010, vorbim de incidenta ordinului CSA nr.5/2010 , unde penalizarile sunt de doar 0.1%/zi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care lege se aplica? Ion53 Ion53 Buna ziua.Vreau sa deschid un proces unei societati de asigurare,pe RCA,fiind lovit in trafic de o masina asigurata acolo.Accidentul s-a petrecut in iunie ... (vezi toată discuția)
Dosar casco - intarziere abuziva a platii Partizan08 Partizan08 Buna ziua, am un dosar casco deschis la o societate de asigurari. Dupa ce am depus toate documentele solicitate, inclusiv devizul de la service am primit o ... (vezi toată discuția)
Despagubire neachitata milu claudiu milu claudiu In 2010 iulie am avut accident cu un asigurat Euroins,in data de 15 noiembrie 2010 s-a emis factura pentru despagubire catre asigurator nici pana in ziua de ... (vezi toată discuția)