avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cum procedez?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cum procedez?

in urma divortului detin custodia unui copil de 7 ani,intrebarea mea,in cazul decesului meu ce se v-a inti,pla cu copilul meu?cat sunt in viata pot ceda custodia parintilor mei,chiar daca tatal copilului traieste?cum pot proceda ca sa ma asigur ca dupa moartea mea copilul nu v-a ramane in grija bunucilor paterni,acestia nu-i iubesc si nu l-au iubit niciodata,iar copilul ii respinge.in schimb este f apropiat de bunicii materni.precizez ca tatal copilului il iubeste f mult dar din cauza serviciului nu se poate ocupa de crestere si educatia lui.
Cel mai recent răspuns: camy20 , utilizator 19:03, 24 Februarie 2009
Ganditi cam macabru .Insa in cazul unui deces copilul ramane in grija celuilat parinte .Bunicii nu au drepturi asupra copilului decat in situatia in care se dovedeste ca parintele are un comportament de natura a influenta negativ cresterea si educarea minorului .
meroiud a scris:

Ganditi cam macabru .Insa in cazul unui deces copilul ramane in grija celuilat parinte .Bunicii nu au drepturi asupra copilului decat in situatia in care se dovedeste ca parintele are un comportament de natura a influenta negativ cresterea si educarea minorului .

nici daca in timpul vetii renunt la custodie in favorea bunicilor?ce se intimpla daca un parinte care detine custodia unu minor pleaca din tara?nu trebuia sa lase pe cineva sa se ocupe de copil?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie comuna duda teodora duda teodora buna ziua ma numesc mihaela si in anul 2018 fostul iubit m-a dat in judecata pentru a castiga custodia copilulului in varsta de 2 ani .practic a venit si a ... (vezi toată discuția)
Custodia exclusivă în favoarea tatălui? Christinnax Christinnax Bună ziua! Se dă următoarea situație: S. (tatăl) şi V. (mama), căsătoriți legitim din 2011, cu 2 copii minori în vârstă de 4, respectiv 2 ani. ... (vezi toată discuția)
Obtinere custodie copil de tata cetatean strain ( arab ) cucuricadaro cucuricadaro Buna seara , Va rog sa ma ajutati cu sfaturi si pareri si o recomandare a unui avocat care a mai avut astfel de cazuri si stie cum sa actioneze , fiind vorba ... (vezi toată discuția)