avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Inmatriculare auto BG
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Inmatriculare auto BG

Buna ziua tuturor

Am tot cautat pe forumuri si nu am gasit nimic asemanator,,,asa ca va intreb pe voi

Am niste rude in Bulgaria si vreau sa cumpar o masina sa trec pe numele uneia din ele.
Intrebarea e : mai trebuie sa fac procura? Eu o sa ii platesc in fiecare an impozitul asigurarea, si toate cele
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:34, 4 Aprilie 2013

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto alpyne alpyne m-am gandit sa pun aceasta intrebare gandindu-ma ca e mai sigur sa fiu 100%sigur decat sa fac o greseala.subiectul.vreau sa cumpar un auto inmatriculat in ... (vezi toată discuția)
Cedarea in folosinta a unui automobil alex1908 alex1908 La inceputul acestui an am instrainat un autoturism, tinand cont ca se aplica noua lege privind taxa de inamatriculare (nu sunt sigura daca asta e denumirea), ... (vezi toată discuția)
Pot iesi din tara cu masina inmatriculata pe numele tatalui ? ContSters72331 ContSters72331 Buna ziua, Problema ar fi urmatoarea : masina este inmatriculata pe numele tatalui meu (este masina mea, dar .... asigurari mai mici :) ) si vreau sa merg ... (vezi toată discuția)