avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... obligativitate constatare medico-legala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

obligativitate constatare medico-legala

Buna ziua.
As dori sa aflu daca in anul 2008, exista OBLIGATIVITATEA prezentarii la incheierea unui contract de vanzare-cumparare cu clauza de abitatie, al unui certificat constatator medico-legal cu privire la stabilirea discernamantului (vanzatorului)unei persoane fizice in varsta de peste 70 ani?
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 16:23, 4 Aprilie 2013
Din cate spun notarii, in acea perioada nu era obligatoriu
nu a fost niciodata obligatoriu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura speciala germania maximilianstefanescu maximilianstefanescu Buna ziua Sunt pe cale sa cumpar o casa situata intr-un oras din Judetul Sibiu, a carei proprietara, cetatean german, se afla in Germania. Doamna a cumparat ... (vezi toată discuția)
Un contract de vanzare cumparare, efectuat de tatal meu in etate ... LENUTARACOTI LENUTARACOTI Un contract de vanzare cumparare,efectuat de tatal meu in etate de 83 de ani ,fără a avea la dosar un certif.medico legal care sa ateste sanatatea sa ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumparare morghit200x morghit200x buna ziua! as vrea sa stiu daca la incheierea unui contract de vanzare cumparare cu persoane in varsta e necesara adeverinta de la pshihiatru iar daca aceasta ... (vezi toată discuția)