avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Carte de munca ...cum o pot recupera fara sa ma duc ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Carte de munca ...cum o pot recupera fara sa ma duc dupa ea din bucuresti taman in sibiu

Recent am schimbat jobul(primul loc de munca) la noul job m-au intrebat de cartea de munca am telefonat la fostul loc de munca si m-au anuntat ca, cartea mea de munca este taman in sibiu la firma mama (eu am lucrat se pare la o sucursala)si se pare ca acolo este cartea mea de munca cum o pot aduce aici fara sa ma deplasez pana acolo??
Cel mai recent răspuns: in7heaven , utilizator 20:40, 24 Februarie 2009
1. Imputerniciti pe cineva sa o ridice de acolo si apoi sa v-o trimita la Bucuresti.
2. Incercati sa vorbiti cu fostul angajator sa o trimita prin curier rapid , explicandu-i ca veti suporta cheltuielile de trimitere.
si daca am plecat cam in razboi cu fostul job ce fac? raspunsul lor "ce imi pasa mie, te duci cu buletinul sa ti-o ridici"
Carnetul de munca se afla la fostul angajator sau la ITM Sibiu? Daca se afla la ITM, poate gasiti intelegere la conducerea institutiei si va trimit carnetul de munca prin curier rapid.
am sunat azi la itm si mi-au zis sa vin personal ca prin curierat rapid nu se poate trimite cartea.
in7heaven a scris:

am sunat azi la itm si mi-au zis sa vin personal ca prin curierat rapid nu se poate trimite cartea.

Atunci singura solutie este sa va deplasati la ITM Sibiu sau sa imputerniciti pe cineva sa va ridice carnetul de munca de acolo.

Alte discuții în legătură

Eliberare carte de munca beatedy beatedy Buna ziua, Am o intrebare in ceea ce priveste eliberarea cartii de munca. Am fost angajata la o firma, iar in 1 februarie a fost ultima mea zi la ei ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de sfaturile dumneavoastra Somebody87 Somebody87 Din data de 04.06.2008,de cand am incetat activitatea (prin demisie) la o societate care isi are sediul in Sibiu(eu sunt din Iasi) fac sesizari peste ... (vezi toată discuția)
Carte de munca eduarddumea eduarddumea Se termină şomajul la sfârşitul lui decembrie.Când/ unde ar trebui să meargă noul angajator să depună cartea de muncă, astfel încât angajarea să ... (vezi toată discuția)