avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... insolventa-contestatie tabel definitiv creante
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

insolventa-contestatie tabel definitiv creante

Buna,
Daca creditorul a depus in termen cererea de inscriere la masa credala a debitorului sau - aflata in procedura de reorganizare sin ulterior constata ca in tabelul definitiv nu apare creanta sa, poate sa depuna contestatie in baza art. 75 din Legea 85. Care ar putea fi motivele de respingere a unei asemenea cereri?
Va multumesc...
Cel mai recent răspuns: Maria Toma , Consilier juridic 17:21, 4 Aprilie 2013
Un motiv ar fi că creanţa sa nu este certă, lichidă şi exigibilă.
Este o creanta certa lichida si exigibila- este vorba de un bilet la ordin.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insolventa Daniela Enache Daniela Enache Firma x in calitate de debitor , datoreaza o suma firmei y. A fost un proces pe rol deschis de firma y exista sentinta definitiva, Ordonanta 5/2001 somatie de ... (vezi toată discuția)
Facturi emise ulterior deschiderii procedurii prevazute de legea 865/2006 dyana33 dyana33 Buna ziua! Am depus o cerere de inscriere la masa credala a unui debitor aflat in insolventa si desi am specificat ca facturile erau emise ulterior ... (vezi toată discuția)
Urgent. cerere inscriere masa credala ContSters6135 ContSters6135 Am si eu nevoie de un sfat cat mai repede posibil. Avem de recuperat o suma de bani de la o societate care a intrat in faliment. Trebuia sa depunem cererea de ... (vezi toată discuția)