avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1378 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita pentru neplata pensiei
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita pentru neplata pensiei

,Buna seara daca dupa ce primesti o comunicare de nepunere in urmarire pentru abandon de familie ,deoarece platesti in functie de cit muncesti 30/%,lunar,primesti o comunicare cum ca firma la care muncesti primeste o executare silita cu proprirea din dosar si executare imobiliara.cum este posibil sa nu sti nimic de asa ceva doar sa primesti hirtii in care esti instiintat ca a fost un dosar ,un titlu de executare ,dar fara citarea partilor este posibil asa ceva...ce se poate face
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:27, 6 Aprilie 2013
Titlul executoriu este hotararea judecatoreasca, iar cererea pt incuviintarea executarii silite se judeca fara citarea partilor, debitorul putand sa faca apoi contestatie la executare.
ar avea vreun cistig daca ar face contestatie
Ce motiv aveti pentru contestatie ? De fapt, despre ce e vb ?
daca nu ar exista si contestatii admise, ar disparea din cod, nu? desigur ca poate fi admisa dar conteaza foarte mult cum motivati si pe ce va bazati contestatia:)
domn x munceste in strainatate,are proprire pe salariu pensie alimentara la 2 copii ,firma ii retine 30% din venit dat fiind faptu ca nu luna de luna are acelasi venit nu a platit suma integral doar 30% , din restanta 20 euro lunar,*restanta fiind citeva luni pina la finalizarea procesului:"doamna il da la politie de 2 ori pentru abandon de familie care se solutioneaza cu nepunere in urmarire penala ,iar culmea ca firma primeste o executare silita in care trebuie sa plateasca restanta pensia de intretinere si cheltuieli de executare sau de nu executarea este si imobiliara dat fiind faptu ca a cistigat casa la partaj ,nu sa stiut nimic de demersurile ei deci ce cai de atac sau aparare ar avea domnul ,mentionind ca el platea lunar ,nu suna intreaga ca nu avea de unde sa dea 600 de euro daca salariul era de 500 eur sau de 1000,firma retinind doar 30% din venit iar restanta hotarita la 20 eur lunar nu toata deodata....va rog o solutie desi nu prea vad ,,,,multumesc

Alte discuții în legătură

Pensie de intretinere ContSters269846 ContSters269846 buna ,as vrea si eu idei sau sfaturi....sotul meu plateste o pensie de intretinere pentru cei doi copii din prima casatorie de 600 de euro deoarece este ... (vezi toată discuția)
Exceptii executare silita/proprire pe salariu Nata88 Nata88 Exceptii cu privire la executare silita/proprire pe salariu Revin cu o intrebare. Prevede legea careva exceptii pentru executarea silita si proprire ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara stefanrares stefanrares Buna seara ! Sunt divortat , copilul e cu mama in Romania . Eu lucrez in Germania . Momentan sunt in somaj . Pensia alimentara am stabilit-o la 200 euro . ... (vezi toată discuția)