avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Facturi refuzate la plata - legalitate
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Facturi refuzate la plata - legalitate

imi puteti spune va rog daca sunt obligata sa achit o factura refuzata la plata in urmatoarele conditii:
-am primit factura prin posta in data de 27.07.2011
- am trimis refuzul la plata tot prin posta in data de 02.08.2011
- am primit raspuns in sensul ca s-a analizat cererea mea si sunt invitata la discutii in data de 31.03.2013

va multumesc
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 12:16, 5 Aprilie 2013
Ati beneficiat de serviciul facturat?
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chemare in judecata de care furnizor de servicii internet ci-ci ci-ci Acum cativa ani am contractat de la o retea de cartier servicii internet. Pentru ca, pe vremea aceea, principalul beneficiar al serviciilor era fiul meu, am ... (vezi toată discuția)
Care este procedura pentru plata facturii de incalzire in transe lunare? George Staicu George Staicu CARE E PROCEDURA PENTRU PLATA FACTURII DE INCALZIRE IN TRANSE LUNARE ? Va cer sfatul in legatura cu adresa RADET nr. 21.519 din 09.09.2011 trimisa ... (vezi toată discuția)
Cum refuz niste facturi, pentru servicii incomplete, unui prestator care nu vrea nici sa intocmim proces verbal de receptie, conform contractului genaru genaru Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea problema: Conform unui contract, trebuia sa fiu beneficiarul unor servicii (punerea la dispozitie a unei ... (vezi toată discuția)