avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1169 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Termen redactare sentinta. Comunicare.
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Termen redactare sentinta. Comunicare.

Am avut un proces pe rol la tribunalul comercial fiind vorba de recuperare prejudiciu si am avut cistig de cauza.Intrebarea mea este cit timp poate dura pina sa primesc sentinta judecatoreasca ?Am inteles ca dupa legal sunt 15 zile pt contestatie si daca nu ce urmeaza?(executare?) Va multumesc anticipat pt raspunsuri.
Asa este, in 15 zile de la comunicare partea nemultumita de sentinta pronuntata poate exercita calea de atac legala impotriva sentintei pronuntate.

Daca sentinta pronuntata nu se ataca in termenul de 15 zile, atunci puteti sa mergeti cu ea la un executor judecatoresc pentru a o pune in aplicare, daca partea cealalta nu intelege sa o execute de buna-voie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarire judecatoreasca carmenba carmenba Am cistigat procesul impotriva angajatorului, urmand sa primesc salariile de la concediere si pina acum. Intrebarea mea este: pot sa merg la angajator sa imi ... (vezi toată discuția)
Sentinta in fond funciar se ataca direct la curtea de apel? Balaurul Balaurul Buna ziua, Constat, pe site-ul Judecatoriei Valenii de Munte, ca \"[i]Respinge cererea ca neîntemeiată. Respinge ca neîntemeiată cererea intimatei ... (vezi toată discuția)
Procedura de judecata Viorel_Lucaciu Viorel_Lucaciu Puteti sa imi spuneti ce trebuie facut dupa ce tribunalul (prima instanta) mi-a dat castig de cauza in procesul cu firma la care am lucrat, privitor la plata ... (vezi toată discuția)