avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita- garant pt firma in insolventa
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita- garant pt firma in insolventa

sunt in proces de executare silita pentru garantarea unui leasing pentru o firma care a intrat in insolventa si acum este in reorganizare.La data cand am fost atacat personal de catre banca eu imi instrainasem deja toate bunurile,prin contract de vanzare cumpare,catre fiul meu.In aceste conditii ce mai poate banca sa execute de la mine?
Cel mai recent răspuns: dansy , utilizator 18:34, 22 Aprilie 2013
instrainate catre fiu, este tare periculos pt dvs. daca erau instrainate catre terti nu aveau ce sa execute. oricum contractele catre fiu pot fi dovedite ca sunt instrainari mascate:">
eu am vandut bunurile catre fiul meu inainte de a fi pus sub executare silita de catre banca.Mai mult,banca trebuia sa se inscrie la masa credala a societatii care a intrat in insolventa,si si-ar fi putut recupera drepturile de acolo.Cred ca nu trebuia sa ma atace pe mine mai intai pentru ca de exemplu eu nu ma mai pot indrepta impotriva societatii pe care am garantat-0

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura insolventei - executare tert garant CRISTIAN CIRMACIU CRISTIAN CIRMACIU Buna seara. Am un client care doreste sa intre in procedura insolventei, pt. a-si putea reorganiza mai eficient activitatea societatii. Clientul are ... (vezi toată discuția)
Insolventa micucatalin micucatalin buna seara am o intrbare la care va multumesc mult daca imi raspundeti.Ca si persoana fizica am ipotecat un imobil pentru o societate comerciala la care sunt ... (vezi toată discuția)
Sc-garanta pentru o sc insolventa din 2009. executare silita asupra sc-garanta est est buna ziua, am calitatea de debitoare-garanta a unei SC aflata in insolventa din 2009. In 2008, firma noastra a girat cu un bun mobil, pentru o firma care ... (vezi toată discuția)