avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Decizie irevocabila pentru o revendicare imobiliara
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Decizie irevocabila pentru o revendicare imobiliara

Buna ziua.
Vin la dumneavoastra cu o intrebare legata de un proces castigat, printr-o decizie irevocabila, pentru un teren ocupat de vecini.
Dosarul s-a pronuntat pe 07.03 insa pana in acest moment nu am primit nici o notificare acasa. Nu stiu care sunt pasii urmatori pentru a rezolva situatia. Ar trebui mers la tribunal si ridicat ceva?
Trebuie sa inceapa executarea silita, sa se faca intabularea si cadastrul si toate aceste lucruri stiam ca pot fi demarate in momentul in care am primit prin posta acel document de la tribunal. Nu stiu bine? Mi-ar folosi foarte mult sa stiu ce am de facut de acum inainte si deja a trecut o luna.

Va multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: andreigrigoriu , moderator 13:31, 5 Aprilie 2013
Pentru punerea in executare a unei hotarari judecatoresti trebuie sa asteptati redactarea acestia si comunicarea catre dvs. si parat. De la comunicare curge termenul de formularea caii de atac. Daca in acest termen nu se declara cale de atac, legalizati hotararea cu entiunea definitiva si in baza hotararii astfel legalizate formulati cerere de executare silita la un executor.
Stimat forumist,

Decizia pronunțată în recurs nu se comunică. Așteptați un termen rezonabil - cel puțin o lună, dar, în practică mai mult - și interesați-vă la instanța de fond dacă a sosit dosarul prin practica de casare.

Din acel moment puteți începe executarea silită.

Cu stimă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie executare liliana elena liliana elena Prin decizia Tribunalului a fost validata poprirea pana la concurenta unei sume asupra datoriilor pe care tertul poprit, institutie publica le datoreaza ... (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva si irevocabila merda merda Procesul pe fond a fost in sector 6, iar apelul a fost la TMB. De unde primesc hotararea judecatoreasca definitiva? Trebuie sa ma duc eu sa o iau sau soseste ... (vezi toată discuția)
Legalizare hotarare - se mai investeste cu formula executorie? cassy cassy va rog sa ma ajutati sa inteleg si sa imi spuneti ce pasi trebuie sa urmez deaorece: azi verificand un dosar pe site Tribunalului mi-a aparut cu rosu in fata ... (vezi toată discuția)