avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Suspendare provizorie pe OUG 119/2007
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Suspendare provizorie pe OUG 119/2007

Buna ziua.
Reprezint un debitor in procedura reglementata de OUG119/2007, privind ordonanta de plata. In prima instanta s-a admis cererea creditorului, desi creanta era contestata si existau numeroase elemente pentru care nu se putea afirma ca e certa, lichida si exigibila.
Data fiind situatia concreta, as vrea sa intreb daca a formulat cineva cerere de suspendare PROVIZORIE a hotararii din prima instanta, pana la solutionarea cererii de suspendare din cadrul cererii in anulare?
Este admisibila o astfel de cerere?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Concilierea( ptr esalonare datorie) este mai presus de termenii contractului ? discover discover Buna ziua , debitorul meu face actiune in anulare (deoarece eu am deschis actiune impotriva lui pe OG119/2007 , si care mi-a fost admisa) si motiveaza astfel: ... (vezi toată discuția)
Proba in somatia de plata Ariadna Gorea Ariadna Gorea Intr-o actiune avand ca obiect somatie de plata poate fi folosit ca mijloc de proba si materialul dintr-un dosar penal care s-a solutionat la parchet. ... (vezi toată discuția)
Litigiu comercial dupa somatia de plata Username Username SUPUN ATENTIEI DVS. URMATOAREA SITUATIE. DUPA SOLUTIONAREA IREVOCABILA A SOMATIEI DE PLATA IN MATERIE COMERCIALA (OG.5/2001), PRIN ADMITEREA CERERII INITIALE ... (vezi toată discuția)