avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Contract de munca administrator de bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Contract de munca administrator de bloc

Buna ziua! Revin din nou cu o alta nedumerire ! Am aflat acuma ca administratorii de bloc si femeile de servici nu mai au voie sa fie angajati cu contract civil de munca inregistrat doar la Directia fiscala ci trebuie sa aiba un contract de munca inregistrat la I.T.M. sau sa devina P.F.A. ! Amenzile sunt foarte ridicate, in jur de 10.000 lei de persoana angajata ! Ce stiti de problema asta? Ma puteti ajuta cu un raspuns?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:00, 4 Aprilie 2015
Va multumesc ! Stiti cumva in ce lege e stipulat acest lucru ? O zi buna !
Ce lucru sa fie stipulat in lege?
Salariul se negociaza. Programul se stabileste de comun acord. Fisa postului la fel.
Incercati si cititi Codul muncii si va mai lamuriti.
Daca nu intelegeti ceva concret, reveniti si intrebati.
Buna dimineata!Scuze ca m-am trezit si eu acum da' am si eu o intrebare....Daca mai am un loc de munca si vreau sa fiu si administrator de bloc mai trebuie sa inchei CIM?Adica pot avea 2 contracte de munca?Daca vin cei de la ITM ce patesc?
Puteti avea mai multe contracte de munca cu timp partial.
Art. 35 C.mun.
(1) Orice salariat are dreptul de a munci la angajatori diferiti sau la acelasi angajator, in baza unor contracte individuale de munca, beneficiind de salariul corespunzator pentru fiecare dintre acestea.
(2) Fac exceptie de la prevederile alin. (1) situatiile in care prin lege sunt prevazute incompatibilitati pentru cumulul unor functii.

Asadar, nu exista o limita a numarului contractelor de munca incheiate de o singura persoana fie ele cu norma intreaga sau cu timp partial., pe durata determinata sau nedeterminata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre salariul femeii de serviciu si al administratorului ndan57 ndan57 Buna ziua, as dori daca se poate o informatie despre salariul minimaplicat acum deoarece stiu ca in cazul unui CIM femeia de serviciu(sau un angajat) trebuie ... (vezi toată discuția)
Demitere ContSters189595 ContSters189595 care sunt pasii legali ce trebuiesc urmati pt demiterea femeii de servici? precizez ca este angajata cu conventie civila. in urma neindeplinirii sarcinilor ... (vezi toată discuția)
Angajat al firmei presteaza acceasi activitate si la un pfa tiberiu60 tiberiu60 Buna ziua, Am angajata o femeie de serviciu cu contract de munca pe perioada nedeterminata. Poate presta servicii de curatenie si la un PFA, acesta fiind de ... (vezi toată discuția)