Buna ziua! Revin din nou cu o alta nedumerire ! Am aflat acuma ca administratorii de bloc si femeile de servici nu mai au voie sa fie angajati cu contract civil de munca inregistrat doar la Directia fiscala ci trebuie sa aiba un contract de munca inregistrat la I.T.M. sau sa devina P.F.A. ! Amenzile sunt foarte ridicate, in jur de 10.000 lei de persoana angajata ! Ce stiti de problema asta? Ma puteti ajuta cu un raspuns?
Ce lucru sa fie stipulat in lege?
Salariul se negociaza. Programul se stabileste de comun acord. Fisa postului la fel.
Incercati si cititi Codul muncii si va mai lamuriti.
Daca nu intelegeti ceva concret, reveniti si intrebati.
Buna dimineata!Scuze ca m-am trezit si eu acum da' am si eu o intrebare....Daca mai am un loc de munca si vreau sa fiu si administrator de bloc mai trebuie sa inchei CIM?Adica pot avea 2 contracte de munca?Daca vin cei de la ITM ce patesc?
Art. 35 C.mun.
(1) Orice salariat are dreptul de a munci la angajatori diferiti sau la acelasi angajator, in baza unor contracte individuale de munca, beneficiind de salariul corespunzator pentru fiecare dintre acestea.
(2) Fac exceptie de la prevederile alin. (1) situatiile in care prin lege sunt prevazute incompatibilitati pentru cumulul unor functii.
Asadar, nu exista o limita a numarului contractelor de munca incheiate de o singura persoana fie ele cu norma intreaga sau cu timp partial., pe durata determinata sau nedeterminata.
Demitere
ContSters189595
care sunt pasii legali ce trebuiesc urmati pt demiterea femeii de servici?
precizez ca este angajata cu conventie civila.
in urma neindeplinirii sarcinilor ... (vezi toată discuția)