avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cod COR 2013
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cod COR 2013

Buna ziua, as dori sa va întreb in cazul personalului contractual dintr o instituție pubica de stat avand funcțiile de referenti de specialitate sau inspectori de specialitate pe diverse grade precum si referenti cu studii medii ce cod COR au?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:17, 5 Aprilie 2013
C.O.R nu cuprinde si treptele sau gradele profesionale ale functiilor mentionate de dvs ... pentru referent studii medii codul COR este 331309
Si pentru inspector de specialitate studii superioare care este codul COR
Inspector de specialitate - singur - nu are cod COR ... vedeti aici codurile care va intereseaza pe diverse domenii de activitate
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare pe studii superioare alehandraa alehandraa Buna ziua. Sunt referent cu studii medii din anul 2001 intr-o institutie publica,personal contractual cu casa, in anul 2010 am absolvit Facultatea de ... (vezi toată discuția)
Cum se pot recunoaste studiile superioare in cadrul unei institutii in care activez pe o functie cu studii medii? me_queen me_queen Buna ziua, As avea nevoie de o indrumare, sunt angajata pe functia de referent, care nu necesita studii superioare, insa inainte de a ma angaja am sustinut ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, cum se poate transforma un post vacant, referent ... Florentina.I Florentina.I Bună ziua, Cum se poate transforma un post vacant, referent studii medii IA, ( personal constractual pe perioadă nedeterminată, instituție publică), în ... (vezi toată discuția)