avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie in caz de deces
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie in caz de deces

Buna,
As avea o intrebare. Ce se intampla cu pensie unei persoane care a murit inainte de pensionare. Ce se intampla cu banii pe care acesta i-a platit din salarul lui pentru pensie.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 14:59, 5 Aprilie 2013
ramin in contul statului bani ,
se platesc pensiile celor care nu au avut ghinionul sa inceteze din viata inainte de pensionare.:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cetatean al nimanui..... elga50 elga50 O persoana care a incetat activitatea de salariat pentru ca indeplineste varsta de pensionare isi duce dosarul cu acte la casa de pensii si....asteapta decizia ... (vezi toată discuția)
Cum trebuie procedat din 2011,in cazul unui salariat ce se va pensiona? barbutadddddddddddddd barbutadddddddddddddd Am o firma cu un singur angajat. - Am depus dosarul de pensionare pt.limita de virsta al persoanei pe 04.03.2011. -persoana Inca mai lucreaza (si doresc sa ... (vezi toată discuția)
Am depus contestatie la decizia de concediere în termenul de ... goplanet goplanet Am depus contestatie la decizia de concediere în termenul de 30 zile pe 25.07. Decizia de pensionare anticipata cu penalizare mi s-a comunicat pe 27 iulie, ... (vezi toată discuția)