Am depus contestatie la decizia de concediere în termenul de 30 zile pe 25.07. Decizia de pensionare anticipata cu penalizare mi s-a comunicat pe 27 iulie, aceasta fiind și data intrarii in plata și data încetării preavizului.. Nu am cerut reintegrare ci doar plata salariilor, drepturi bănești datorate. În caz de câștigare proces pe ce perioada as putea obține bani ?
Oare la ce drepturi salariale va referiti ? daca vi s-a platit salariul pana la sfarsitul preavizului (27.07.2024 ) , iar pensia anticipata a intrat in plata la aceeasi data ( 27.07.2024 ) , eu nu vad ce drepturi banesti considerati ca aveti . Salariul - in opinia mea - pe vreo perioada dupa concediere , nu-l puteti obtine , ca sunteti deja pensionara . Iar pensia anticipata ( si cea anticipata partial ) NU poate fi cumulata cu salariul .
De la 1 septembrie pensia a devenit limita de vârstă. Am depus cererea de judecată înainte de a primi de la casa de pensii răspunsul favorabil(decizia).
La 01-09-2024 erați deja pensionară de drept, dar pensionată pe VECHEA lege.
Despre ce vorbiți că nu se înțelege nimic`?
Nu văd, ce treabă are pensionarea dvs de la data de 27-07-2024, cu noua lege din 01-09-2024`?
De ce n-ați avut răbdare să vă pensionați în septembrie sau octombrie 2024`?
M-au concediat xu desfiinatre de post.
I am dat în judecata. Întrebam ce șanse am sa câștig procesul xu fostul angajator. Va este clar acum ce am 8ntrebat?